Utóápolás

UTÓÁPOLÁSI TÁJÉKOZTATÓ!

A friss sminktetoválások erős, intenzív színűek. Ezért nem kell aggódni, mert területtől függően kb. 20-30 %-kal világosabb lesz. Ennek oka, hogy a pigment beoxidálódik, és egy var képződik rajta. A varasodás mindenkinél egyedi, de általában 1 hét szokott lenni, kivéve a szájnál, ott 3-4. napon leesik a var. Fokozatosan 3-4 hét alatt alakul ki a végleges szín.

A tetovált bőrfelületet a kapott utóápolókrémmel naponta 2-3 alkalommal nagyon vékonyan be kell kenni, az ajaktetoválások esetén folyamatosan kell,hogy legyen rajta az utóápolókrémből.Ha túl sokat kensz rá dunszt hatást érsz el, így felázhat a pörk réteg, és idő előtt leeshet. Az első 24 órában előfordulhat a felület levedzése. Ez esetben egy határozott mozdulattal kell letörölni, és ezután újra kell krémezni!

A bőrön képződő vart piszkálni, kapargatni szigorúan TILOS! Ilyen esetben foltosan gyógyulhat a tetovált felület.

Szemhéj és szájtetoválás esetén előfordulhat duzzanat. Ez egy teljesen természetes folyamat. Borogatni lehet, de csak SZÁRAZ hideggel!(pl. jégzselé) Elfagyaszatni a bőrt nem szabad! Ajaktetoválás után nem kell megijedni, mert az ajkak színe nagyon intenzív. A 2-3. napon megkezdődik a hámlása, ezután már sokkal halványabb lesz. A végleges színét 3-4 hét után éri el.

A tetovált felületet 1 hétig nem érheti víz, és 2 hétig kerülni kell a következőket: napozás, szoláriumozás, olyan intenzív sport tevékenység, ami fokozott izzadással jár, közösfürdő, szauna, gőz. Az adott területen a smink használata is kerülendő a varasodás ideje alatt. Ha szeretnéd növelni sminktetoválásod élettartamát, akkor a gyógyulást követően használj rá 50 faktoros fényvédő krémet, ha napon vagy szoláriumban tartózkodsz!

Mindegyik sminktetoválást 7-10 napig folyamatosan ápolni, krémezni kell! Ha nem krémezed rendszeresen, akkor kiszárad a bőröd és kidobhatja a pigmentet! Gyógyuláskor viszkethet, ez normális, de nem szabad dörzsölni, csak finoman átsimítani.

Egy normál sminktetoválás akkor nevezhető elkészültnek, ha a korrekció is megtörtént, így ha az első alkalom után esetlegesen észlelsz valamilyen hiányt vagy világosnak ítéled meg a színt, akkor sem kell pánikba esned, a korrekciós alkalomnál tökéletesítünk az eredményen.

Bejelentkezés menete

1 Válassz
sminktetoválót!

Professzionális sminktetováló csapatunk munkáit külön mappákba rendeztük, így könnyedén megtalálhatod a legjobban hozzád illő tetoválót.

2 Válassz
időpontot!

Bettinához telefonon vagy emailen, a lányokhoz legegyszerűbben online tudsz időpontot foglalni.

3 Várunk
szeretettel!

Mielőtt sminktetoválásra érkezel hozzánk, kérlek ne felejtsd el elolvasni, hogy mikre kell odafigyelj sminktetoválás előtt.

Kérdésed lenne?

Linda segít neked!
Kérdésed van?
Linda segít!