Szemhéj tetoválás

Kiknek ajánlott?

Mindenkinek! Ez az egyedüli tetoválás, melyet bárkinek ajánlunk. Nincs olyan nő, akinek ne állna jól, akár egy finom pillatősűrítő sminktetoválás, akár egy erőteljesebb kontúros vonal.

Biztos, hogy már többször megfordult a fejedben, de valamiért nem szántad el magad.

Problémád, hogy:

  • Gyakran könnyezik a szemed, és ettől folyton elkenődik a sminked?
  • Megereszkedett szemhéjad hozzáér a tusvonalhoz és rögtön elmossa?
  • Nincs kedved minden reggel sminkelni, mert nap végére úgyis elmosódik
  • Nem elég hangsúlyos a szemed?

Bátran ajánljuk számodra szemhéjad tetoválását!

Szemhéj tetoválás típusai:

Szempillatősűrítés

Ajánlott azoknak, akik a nagyon natúr stílust, szolid sminket kedvelik. Ez a legfinomabb hatású szemhéjtetoválás. Neve onnan származik, hogy a szempillák tövét kötjük össze tetoválással, így a szemet jobban kiemeljük, anélkül, hogy észrevehető lenne a titok.

Normál kontúr

Ebben az esetben nem csak a pillatő van megtetoválva, hanem felette szemhéjvonalat is készítünk. A tusvonalat leginkább ezzel a technikával tudod helyettesíteni. A te stílusodnak megfelelően készítjük: a nagyon vékony, szolid hatástól egészen a vastagabb, látványosabb eredményig. Készíthető barna, vagy akár fekete színnel is.

Púderes szemhéj

A szemhéj tetoválások egyik favoritja. Az utóbbi években nagy népszerűségnek örvend. Sokan azért kedvelik, mert a diszkrét, alig észrevehető szemhéjvonaltól a vastagabb hatásig bármit el lehet készíteni vele. Káprázatosan kiemeli a szeme szépségét és cicásabb lesz tőle a tekinteted. Szuper segítség lesz, ha sminkeled magad – legyen szó tusvonalról, vagy szemhéjpúderezésről.

Alsó+felső szemhéj

Bármelyik fent említett technikát kérheted alsó szemhéjtetoválással együtt. A sminkteltebb hatást kedvelőinek, akik szeretnék, hogy a szemük keretbe legyen foglalva. Készíthető kontúros, vagy púderes verzióban is; fekete vagy barna színnel egyaránt.Fontos!

A színek és a forma/vonal megtervezésénél a Te egyéniséged tükröződjön. Célunk, hogy olyan pozitív változást érjünk el az arcodon, ami a Te egyéniségeddel teljes mértékben harmonizál!

Hogyan zajlik a folyamat?

Előzetes konzultáció/telefonbeszélgetést követően betartva a sminktetoválás előtti teendőket, a megbeszélt időpontban ellátogatsz a szalonunkba. Első és legfontosabb lépés a Tervezés. Minden esetben aprólékos precíz előrajzolással választjuk ki a számodra megfelelő ívet, formát, technikát. Ezt a rajzolatot nem töröljük le, ennek mentén készítjük a sminktetoválást. Amennyiben mind a ketten úgy látjuk, hogy a szín és a forma is tökéletesen fog veled harmonizálni, akkor elkezdődhet a sminktetoválás folyamata.

Fájadalomtól nem kell félned.

Mindig minden esetben használunk érzéstelenítő gélt/folyadékot. Így a művelet csak kellemetlenséggel járhat, fájdalommal nem.

!A tetoválást mindig zárt szemen végezzük!

Tudnod kell, hogy a szemhéjtetoválás az esetek nagy százalékában duzzanattal jár. Közvetlenül tetoválás után és az azt követő 1-2 napban.

Mennyi idő alatt gyógyul meg?

A szemhéj 4-7 napig lehet sebes/pörkös. Majd a kis pörk szépen elkezd leválni a bőrfelszínről. Ezt piszkálni, leszedegetni tilos!

A teljes gyógyulási idő 28 nap. Ez alatt az idő alatt fontos az UV védelem.

Korrekció

A korrekciót minimum 6 héttel, de max. 3 hónapon belül ideális elvégezni az első alkalom után. A korrekció opcionális: díja 25.000 - 50.000 Ft.

Bejelentkezés menete

1 Válassz
sminktetoválót!

Professzionális sminktetováló csapatunk munkáit külön mappákba rendeztük, így könnyedén megtalálhatod a legjobban hozzád illő tetoválót.

2 Válassz
időpontot!

Bettinához telefonon vagy emailen, a lányokhoz legegyszerűbben online tudsz időpontot foglalni.

3 Várunk
szeretettel!

Mielőtt sminktetoválásra érkezel hozzánk, kérlek ne felejtsd el elolvasni, hogy mikre kell odafigyelj sminktetoválás előtt.

Kérdésed lenne?

Linda segít neked!
Kérdésed van?
Linda segít!