Szemhéj tetoválás

Kiknek ajánlott?

Mindenkinek! Ez az egyedüli tetoválás, melyet bárkinek ajánlunk. Nincs olyan nő, akinek ne állna jól, akár egy finom pillatősűrítő sminktetoválás, akár egy erőteljesebb kontúros vonal.

Biztos, hogy már többször megfordult a fejedben, de valamiért nem szántad el magad.

Problémád, hogy:

  • Gyakran könnyezik a szemed, és ettől folyton elkenődik a sminked?
  • Megereszkedett szemhéjad hozzáér a tusvonalhoz és rögtön elmossa?
  • Nincs kedved minden reggel sminkelni, mert nap végére úgyis elmosódik
  • Nem elég hangsúlyos a szemed?

Bátran ajánljuk számodra szemhéjad tetoválását!

Szemhéj tetoválás típusai:

Pillatő sűrítő:

Ajánlott azoknak, akik a nagyon natúr stílust, szolid sminket kedvelik. Ez a legfinomabb hatású szemhéjtetoválás. Neve onnan származik, hogy a szempillák tövét kötjük össze tetoválással, így a szemet jobban kiemeljük, anélkül, hogy észrevehető lenne a „Titok”.

Szemhéjkontúr:

Ebben az esetben nem csak a pillatő van megtetoválva, hanem felette szemhéjvonalat is készítünk. Célja, hogy a szem formájához, színével harmonizáló sminkhatást érjen el, mely optikailag fiatalít és kiemeli a szem színét. Igéző tekintetet ad.

Púderes hatású:

Az abszolút sminkelt hatést kedvelőknek. Nincs éles kontúrvonal, olyan hatást kolcsonöz viselőjének, mintha a ceruzás vonalat elsatírozta volna. Alsó és felső szemhéjra is egyaránt készíthető.

Fontos!

A színek és a forma/vonal megtervezésénél a Te egyéniséged tükröződjön. Célunk, hogy olyan pozitív változást érjünk el az arcodon, ami a Te egyéniségeddel teljes mértékben harmonizál!

Hogyan zajlik?

Előzetes konzultáció/telefonbeszélgetést követően betartva a sminktetoválás előtti teendőket, a megbeszélt időpontban ellátogatsz a szalonunkba. Első és legfontosabb lépés a Tervezés. Minden esetben aprólékos precíz előrajzolással választjuk ki a számodra megfelelő ívet, formát, technikát. Ezt a rajzolatot nem töröljük le, ennek mentén készítjük a sminktetoválást. Amennyiben mind a ketten úgy látjuk, hogy a szín és a forma is tökéletesen fog veled harmonizálni, akkor elkezdődhet a sminktetoválás folyamata.

Fájadalomtól nem kell félned.

Mindig minden esetben használunk érzéstelenítő gélt/folyadékot. Így a művelet csak kellemetlenséggel járhat, fájdalommal nem.

!A tetoválást mindig zárt szemen végezzük!

Tudnod kell, hogy a szemhéjtetoválás az esetek nagy százalékában duzzanattal jár. Közvetlenül tetoválás után és az azt követő 1-2 napban.

Mennyi idő alatt gyógyul meg?

A szemhéj 4-7 napig lehet sebes/pörkös. Majd a kis pörk szépen elkezd leválni a bőrfelszínről. Ezt piszkálni, leszedegetni tilos!

A teljes gyógyulási idő 28 nap. Ez alatt az idő alatt fontos az UV védelem.

A korrekciót minimum 6 héttel, de max. 3 hónapon belül ideális elvégezni az első alkalom után.

A korrekciót az ár tartalmazza!

Bejelentkezés menete

1 Válassz
sminktetoválót!

Professzionális sminktetováló csapatunk munkáit külön mappákba rendeztük, így könnyedén megtalálhatod a legjobban hozzád illő tetoválót.

2 Válassz
időpontot!

Bettinához telefonon vagy emailen, a lányokhoz legegyszerűbben online tudsz időpontot foglalni.

3 Várunk
szeretettel!

Mielőtt sminktetoválásra érkezel hozzánk, kérlek ne felejtsd el elolvasni, hogy mikre kell odafigyelj sminktetoválás előtt.

Kérdésed lenne?

Linda segít neked!
Kérdésed van?
Linda segít!