Csapatunk

Bettina

Üdvözöllek!

Nitsch Bettina vagyok nemzetközi mesteri oklevéllel is rendelkező sminktetováló bajnok és kozmetikus.

2011 óta dolgozom sminktetoválóként. Az alapokat édesanyámtól tanultam, aki elsők között kezdte el Magyarországon a sminktetoválást. Ezt nem is szakmának, sokkal inkább hivatásnak tekintek. Örömmel tölt el, amikor egy sminktetoválás után látom vendégem arcán az elégedettséget és azt az üde ragyogást, mely eredményes munkámnak köszönhető. Az évek során szerencsém volt megtapasztalni, hogy egy szolid szemhéj tetoválás, mely tökéletesen kihangsúlyozza a szem természetes szépségét, egy elegánsan ívelt szemöldök tetoválás, mely teljesen meg tudja változtatni az arc karakterét, vagy egy az ajkak dúsabb hatását keltő tetoválás mekkora önbizalmat képes adni viselőjének.

Olthatatlan tudásszomjam miatt szenvedélyesen keresem a fejlődési lehetőségeket, így naprakész vagyok a szakma legújabb trendjeivel hazai és nemzetközi vonalon is. 2014 tavaszán, a Microblading atyjától, Branco Babictól Belgrádban volt lehetőségem megtanulni ennek a forradalmian új módszernek a fortélyait, majd pár hónapra rá már a mesterképzés első sorában ültem. Ebben az évben még Weertben is jártam, Hollandiában a Nouveau Contour cég európai központjában, ahol sminktetoválói mesterképzésen vettem részt, aminek eredményeként nemzetközi mesteri oklevelet kaptam. A szűnni nem akaró tudásszomj ezután is hajtott, ezért szinte minden hazai szakmai rendezvényen ott voltam, ahol világszerte ismert orosz, észt, német, angol sminktetováló mesterek egyedi technikáját is elsajátíthattam. Többek között tanultam Alina Soloveva-tól, Oksana Martynenko-tól, és Chuni Beaulo-tól, Diana Hvastól, Larra Jonhsontól.

2017 februárjában megrendezésre került Magyarországon az első PMU Passion Konferencia és sminktetováló bajnokság, ahol első helyezett lettem 3D ajak satír kategóriában. Fantasztikus érzés volt átvenni a díjat és ez még jobban felerősítette bennem a vágyat a tanulás, fejlődés iránt.

2018 februárjában Észtországba, Tallinba látogattam, ahol egy 3 napos képzés keretein belül hatalmas példaképemtől Nataliya Yeremenkotól tanulhattam meg az általa kifejlesztett hiperrealisztikus szemöldök tetoválás technikákat. A mesterek mellett a konferenciákon szerzett tudásomat a sajátommal egybeolvasztva alkalmazom munkám során.

Az eddigi eredmények és a visszajelzések is arra sarkalltak, hogy tovább adjam a sminktetoválói tudásomat három tehetséges kozmetikusnak, akikkel jelenleg egy csapatot alkotva tesszük szebbé a Nőket. Számunkra a legfontosabb, hogy a sminktetoválást igényes szintre emeljük, ami nem teszi hivalkodóvá viselőjét, csak arcának természetes adottságait emeli ki, teszi keretbe. Ennek jegyében szépet alkothatunk és ezzel megváltoztathatjuk viselője kisugárzását és növelhetjük önbizalmát.

"A szépség lehetőség, de folyamatosan tenni is kell érte, hogy megmaradjon. A Nitsch Bettina Beauty ebben segít Neked."

Andi

Hatalmas büszkeség számunkra, hogy Andi 2. helyezett lett a világhírű WULOP sminktetováló versenyen 2023-ban száj kategóriában.

Andi a kezdetektől a Nitsch Bettina Beauty sminktetováló csapatát erősíti. Karrierje első szakaszában óvodai pedagógusként dolgozott, ám kézügyességére és kreativitására már akkor felfigyeltem. Biztatásomra beiratkozott a kozmetikus képzésre, és ekkor én is elkezdtem bevezetni a sminktetoválás csodálatos világába.

Andi tehetsége már az első tetoválása alkalmával megmutatkozott, így hamar kiderült, hogy megérzésem beigazolódott!

Azóta pedig a szalon mentalitását hűen tükrözve igazi szenvedéllyel végzi munkáját. Nap mint nap gyönyörű sminktetoválásokkal megajándékozva vendégeinket.

Foglald le időpontod és csatlakozz Te is Andi szuper elégedett vendégeinek táborához!

Szeretnénk felhívni vendégeink figyelmét, hogy Andi 2024 áprilisától szülési szabadságon lesz.

Ági

Ági Kárpátalján született, ahol képzőművészeti főiskolát végzett, és néhány évig pedagógusként tevékenykedett. Fantasztikus tehetsége, és buzgó vágya azonban nem hagyta nyugodni és úgy döntött belevág az ismeretlenbe és Magyarországra költözik. Pár évvel ezelőtt Budapesten kezdett el kozmetikusként dolgozni egy szalonban.

Ági is, ahogy nálunk minden jelentkező már az állásinterjún sminktetoválógépet kapott a kezébe. Már akkor bebizonyosodott, hogy kezeiben ott van a tehetség, precizitás és művészi véna, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen.

Már az első munkáin egyértelműen látszott, hogy a sminktetóváló karrierje csak is felfelé ívelhet itt nálunk. Győződj meg róla Te is, és tekintsd meg a munkáit.


Ha pedig neked is annyira tetszenek, mint nekünk, akkor foglald le hozzá az időpontodat még ma!

Virág

Karrierjét mindig is meghatározta a kreativitása, szépérzéke és kézügyessége. Virág a Nitsch Bettina Beauty sminktetoválója, aki a biztos állását mondta fel egy híres kozmetikai cégnél, hogy belvárosi szalonunkban teljesítse be álmát sminktetoválóként.

Most ismerjük meg őt egy kicsit jobban. Virág 5 éves kora óta lovagol, imádja az állatokat, van két kutyája és egy cicája is. Szabadidejében sokat van a saját kis mini állatkertjében, táncol és gyakran festeni is szokott.

Virág korábban elvégezte nálunk a sminktetováló képzést, és már akkor látszódott, hogy személyisége, kitartása és tehetsége tökéletesen passzolna szalonunk magas színvonalához. Erről mi más is tehetne tanúbizonyságot, mint a nálunk készült lenyűgöző munkái. Fantasztikus karrierje folyamatosan ível fel nálunk, amit alátámaszt az a rengeteg pozitív vélemény, amit a vendégek írnak róla hétről-hétre. Nagyon boldog vagyok, hiszen a csapat egy igazi belevaló, őszinte, csupaszív csajjal egészült ki, aki pozitív energiájával bárkit elvarázsol nehány perc alatt miközben megszépít mindenkit, aki csak a keze alá kerül.

Nemrég részt vett egy 3 napos mesterképzésen, ahol még magasabb szintre emelte tudását. Azóta munkái még gyönyörűbbek - bizonyosodj meg róla te is a referenciákra kattintva.

Gyere el és ismerd meg te is személyesen!

Linda

Bemutatjuk a szalon vezetőjét, Lindát!

Innentől kezdve Linda hangját hallod, ha felhívsz minket és vele találkozhatsz először,amikor a szalonba lépsz.

Ezentúl Ő kezeli a hívásokat, emaileket, Facebookos bejelentkezéseket és minden egyéb adminisztációs munkát. Gondoskodik arról, hogy vendégeink kényelmesen érezzék magukat nálunk.

Mindenben segíti a munkánkat, és óriási figyelmet fordít arra, hogy minden gördülékenyen menjen a háttérben.

Linda professzionális szinten látja el feladatait, a Nitsch Bettina Beauty standardjeinek megfelelően, miközben a vendég érdekeit végig szem előtt tartja.

Biztos lehetsz benne, hogy mindig készséggel áll rendelkezésedre és, ha bármilyen kérdésed van, Ő biztosan tudja rá a választ!

Bejelentkezés menete

1 Válassz
sminktetoválót!

Professzionális sminktetováló csapatunk munkáit külön mappákba rendeztük, így könnyedén megtalálhatod a legjobban hozzád illő tetoválót.

2 Válassz
időpontot!

Bettinához telefonon vagy emailen, a lányokhoz legegyszerűbben online tudsz időpontot foglalni.

3 Várunk
szeretettel!

Mielőtt sminktetoválásra érkezel hozzánk, kérlek ne felejtsd el elolvasni, hogy mikre kell odafigyelj sminktetoválás előtt.

Kérdésed lenne?

Linda segít neked!
Kérdésed van?
Linda segít!