Csapatunk

Bettina

Bettina

Nitsch Bettina vagyok nemzetközi mesteri oklevéllel is rendelkező sminktetováló bajnok és kozmetikus. Nyolc éve dolgozom sminktetoválóként. Az alapokat édesanyámtól tanultam, aki elsők között kezdte el Magyarországon a sminktetoválást. Ezt nem is szakmának, sokkal inkább hivatásnak tekintek. Örömmel tölt el, amikor egy sminktetoválás után látom vendégem arcán az elégedettséget és azt az üde ragyogást, mely eredményes munkámnak köszönhető. Az évek során szerencsém volt megtapasztalni, hogy egy szolid szemhéj tetoválás, mely tökéletesen kihangsúlyozza a szem természetes szépségét, egy elegánsan ívelt szemöldök tetoválás, mely teljesen meg tudja változtatni az arc karakterét, vagy egy az ajkak dúsabb hatását keltő tetoválás mekkora önbizalmat képes adni viselőjének.

Olthatatlan tudásszomjam miatt szenvedélyesen keresem a fejlődési lehetőségeket, így naprakész vagyok a szakma legújabb trendjeivel hazai és nemzetközi vonalon is. 2014 tavaszán, a Microblading atyjától, Branco Babictól Belgrádban volt lehetőségem megtanulni ennek a forradalmian új módszernek a fortélyait, majd pár hónapra rá már a mesterképzés első sorában ültem. Ebben az évben még Weertben is jártam, Hollandiában a Nouveau Contour cég európai központjában, ahol sminktetoválói mesterképzésen vettem részt, aminek eredményeként nemzetközi mesteri oklevelet kaptam. A szűnni nem akaró tudásszomj ezután is hajtott, ezért szinte minden hazai szakmai rendezvényen ott voltam, ahol világszerte ismert orosz, észt, német, angol sminktetováló mesterek egyedi technikáját is elsajátíthattam. Többek között tanultam Alina Soloveva-tól, Oksana Martynenko-tól, és Chuni Beaulo-tól, Diana Hvastól, Larra Jonhsontól.

2017 februárjában megrendezésre került Magyarországon az első PMU Passion Konferencia és sminktetováló bajnokság, ahol első helyezett lettem 3D ajak satír kategóriában. Fantasztikus érzés volt átvenni a díjat és ez még jobban felerősítette bennem a vágyat a tanulás, fejlődés iránt. 2018 Februárjában Észtországba, Tallinba látogattam, ahol egy 3 napos képzés keretein belül hatalmas példaképemtől Nataliya Yeremenkotól tanulhattam meg az általa kifejlesztett hiperrealisztikus szemöldök tetoválás technikákat.

A mesterek mellett a konferenciákon szerzett tudásomat a sajátommal egybeolvasztva alkalmazom munkám során. Az eddigi eredmények és a visszajelzések is arra sarkalltak, hogy tovább adjam a sminktetoválói tudásomat három tehetséges kozmetikusnak, akikkel jelenleg egy csapatot alkotva tesszük szebbé a Nőket. Számunkra a legfontosabb, hogy a sminktetoválást igényes szintre emeljük, ami nem teszi hivalkodóvá viselőjét, csak arcának természetes adottságait emeli ki, teszi keretbe. Ennek jegyében szépet alkothatunk és ezzel megváltoztathatjuk viselője kisugárzását és növelhetjük önbizalmát.

Andi

Andi
Andi 2017-ig óvodai pedagógusként dolgozott. Kézügyességére és kreatívitására már évekkel ezelőtt felfigyelt Bettina, így baráti jó tanácsra beiratkozott kozmetikus képzésre. Majd Bettina az alapoktól kezdve tanított meg neki mindent a sminktetoválással kapcsolatban, így nem sokkal később a Nitsch Bettina Beauty főállású profi tetoválója lett. Andi tehetsége már az első tetoválása alkalmával megmutatkozott, így hamar kiderült, hogy a legjobb döntést hoztuk. Erről pedig csodás referenciái is tanúbizonyságot tesznek. Nézd csak meg őket az albumban!

Panka

Panka
Hívhatnánk úgy, hogy Ő a született sminktetováló. A kozmetikus képzés befejeztével azonnal nálunk kezdett el dolgozni. Bettina már a legelső állásinterjún tetoválógépet adott a kezébe, és nagy meglepetésünkre úgy használta azt, mint aki évek óta ezt csinálja. Ekkor döntöttük el, hogy Ő kell nekünk! Napról-napra bebizonyítja, hogy egyértelműen jó döntést hoztunk. Karrierje a szalonban azóta is csak felfelé ível. Mi más bizonyítaná ezt jobban, minthogy Bettina legutóbbi csodás szemöldök tetoválását is Panka készítette. Ha szeretnéd látni hogyan is varázsol Ő, akkor tekintsd meg albumát!

Enikő

Enikő
Enikő a Nitsch Bettina Beauty sminktetoválója, nem mellesleg profi sminkes és kozmetikus, így professzionális véleményt tud alkotni a vendég arcáról és az ahhoz legjobban illő szemöldökformáról. Tudja, hogy az egyes arcformákhoz, típusokhoz mi a legideálisabb ív, szín, forma, ami nem elrontja, hanem kiemeli viselője szépségét. Nitsch Bettinától tanulta a sminktetoválás minden fortélyát az alapoktól kezdve. Tehetsége már az első alkalommal megmutatkozott, így bátran merjük ajánlani Neked is. Ha kíváncsi vagy a munkáira, akkor tekintsd meg a galériánkban.

Szabina

Szabina
Bemutatjuk legújabb kolléganőnket és egyben a szalon vezetőjét, Szabinát. Innentől kezdve Szabina hangját hallod, ha felhívsz minket és vele találkozhatsz először,amikor a szalonba lépsz. Ezentúl Ő kezeli a hívásokat, emaileket, facebookos bejelentkezéseket és minden egyéb adminisztációs munkát. Gondoskodik arról, hogy vendégeink kényelmesen érezzék magukat nálunk. Segíti a munkánkat, és óriási figyelmet fordít arra, hogy minden gördülékenyen menjen a háttérben. Szabina professzionális szinten látja el feladatait, a Nitsch Bettina Beauty standardjainak megfelelően, miközben a vendég érdekeit végig szem előtt tartja. Biztos lehetsz benne, hogy mindig készséggel áll rendelkezésedre, és ha bármilyen kérdésed van, Ő biztosan tudja rá a választ!