Csapatunk

Nitsch Bettina

Üdvözöllek!

Nitsch Bettina vagyok nemzetközi mesteri oklevéllel is rendelkező sminktetováló bajnok és kozmetikus.

Tíz éve dolgozom sminktetoválóként. Az alapokat édesanyámtól tanultam, aki elsők között kezdte el Magyarországon a sminktetoválást. Ezt nem is szakmának, sokkal inkább hivatásnak tekintek. Örömmel tölt el, amikor egy sminktetoválás után látom vendégem arcán az elégedettséget és azt az üde ragyogást, mely eredményes munkámnak köszönhető. Az évek során szerencsém volt megtapasztalni, hogy egy szolid szemhéj tetoválás, mely tökéletesen kihangsúlyozza a szem természetes szépségét, egy elegánsan ívelt szemöldök tetoválás, mely teljesen meg tudja változtatni az arc karakterét, vagy egy az ajkak dúsabb hatását keltő tetoválás mekkora önbizalmat képes adni viselőjének.

Olthatatlan tudásszomjam miatt szenvedélyesen keresem a fejlődési lehetőségeket, így naprakész vagyok a szakma legújabb trendjeivel hazai és nemzetközi vonalon is. 2014 tavaszán, a Microblading atyjától, Branco Babictól Belgrádban volt lehetőségem megtanulni ennek a forradalmian új módszernek a fortélyait, majd pár hónapra rá már a mesterképzés első sorában ültem. Ebben az évben még Weertben is jártam, Hollandiában a Nouveau Contour cég európai központjában, ahol sminktetoválói mesterképzésen vettem részt, aminek eredményeként nemzetközi mesteri oklevelet kaptam. A szűnni nem akaró tudásszomj ezután is hajtott, ezért szinte minden hazai szakmai rendezvényen ott voltam, ahol világszerte ismert orosz, észt, német, angol sminktetováló mesterek egyedi technikáját is elsajátíthattam. Többek között tanultam Alina Soloveva-tól, Oksana Martynenko-tól, és Chuni Beaulo-tól, Diana Hvastól, Larra Jonhsontól.

2017 februárjában megrendezésre került Magyarországon az első PMU Passion Konferencia és sminktetováló bajnokság, ahol első helyezett lettem 3D ajak satír kategóriában. Fantasztikus érzés volt átvenni a díjat és ez még jobban felerősítette bennem a vágyat a tanulás, fejlődés iránt.

2018 februárjában Észtországba, Tallinba látogattam, ahol egy 3 napos képzés keretein belül hatalmas példaképemtől Nataliya Yeremenkotól tanulhattam meg az általa kifejlesztett hiperrealisztikus szemöldök tetoválás technikákat. A mesterek mellett a konferenciákon szerzett tudásomat a sajátommal egybeolvasztva alkalmazom munkám során.

Az eddigi eredmények és a visszajelzések is arra sarkalltak, hogy tovább adjam a sminktetoválói tudásomat három tehetséges kozmetikusnak, akikkel jelenleg egy csapatot alkotva tesszük szebbé a Nőket. Számunkra a legfontosabb, hogy a sminktetoválást igényes szintre emeljük, ami nem teszi hivalkodóvá viselőjét, csak arcának természetes adottságait emeli ki, teszi keretbe. Ennek jegyében szépet alkothatunk és ezzel megváltoztathatjuk viselője kisugárzását és növelhetjük önbizalmát.

"A szépség lehetőség, de folyamatosan tenni is kell érte, hogy megmaradjon. A Nitsch Bettina Beauty ebben segít Neked."
Nitsch Bettina munkái

Vanessa

Vanessa a Nitsch Bettina Beauty legújabb sminktetoválója, aki hatalmas döntést hozott, amikor elhatározta, hogy Kalocsáról Budapestre költözik, hogy nálunk új karrierbe kezdjen, hátrahagyva saját kozmetikai vállalkozását.

3 évvel ezelőtt Vanessa már megszerezte a sminktetoválói végzettséget, azonban a tanfolyam elvégzése után nem érezte biztosnak tudását, így nem mert egyedül belevágni a szakmába.

Amikor meghirdettük az állást, azonnal tudta, hogy ezt meg kell próbálnia és rögtön érződött, hogy személyisége és a munkamorálja tökéletesen passzol a szalon magas színvonalához.

Vanessa tehetsége már a legelső munkáinál is bebizonyosodott, így nagyon hamar népszerűvé vált vendégeink körében.

Kedves és nyitott természetének köszönhetően a vendégei nem csak szépülni, hanem feltöltődni is járnak hozzá.

Napról-napra büszkeséggel tölti el szívemet, hogy a csapatomat egy újabb fantasztikus emberrel tudtam bővíteni.

Vanessa munkái

Ágnes

Ági Kárpátalján született, ahol képzőművészeti főiskolát végzett, és néhány évig pedagógusként tevékenykedett. Fantasztikus tehetsége, és buzgó vágya azonban nem hagyta nyugodni és úgy döntött belevág az ismeretlenbe és Magyarországra költözik. Pár évvel ezelőtt Budapesten kezdett el kozmetikusként dolgozni egy szalonban.

Ági is, ahogy nálunk minden jelentkező már az állásinterjún sminktetoválógépet kapott a kezébe. Már akkor bebizonyosodott, hogy kezeiben ott van a tehetség, precizitás és művészi véna, ami ehhez a szakmához elengedhetetlen.

Már az első munkáin egyértelműen látszott, hogy a sminktetóváló karrierje csak is felfelé ívelhet itt nálunk. Győződj meg róla Te is, és tekintsd meg a munkáit. Ágnes munkái

Andrea

Andi 3 éve a Nitsch Bettina Beauty sminktetováló csapatát erősíti. 2017 nyaráig óvodai pedagógusként dolgozott, ám kézügyességére és kreativitására már évekkel ezelőtt felfigyeltem, így tavaly beiratkozott kozmetikus képzésre, és ekkor én is elkezdtem bevezetni a sminktetoválás csodálatos világába.

Andi tehetsége már az első tetoválása alkalmával megmutatkozott, így hamar kiderült, hogy megérzésem beigazolódott!

Andrea munkái

Mira

Bemutatjuk a szalon vezetőjét, Mirát!

Innentől kezdve Mira hangját hallod, ha felhívsz minket és vele találkozhatsz először,amikor a szalonba lépsz.

Ezentúl Ő kezeli a hívásokat, emaileket, facebookos bejelentkezéseket és minden egyéb adminisztációs munkát. Gondoskodik arról, hogy vendégeink kényelmesen érezzék magukat nálunk.

Mindenben segíti a munkánkat, és óriási figyelmet fordít arra, hogy minden gördülékenyen menjen a háttérben.

Mira professzionális szinten látja el feladatait, a Nitsch Bettina Beauty standardjeinek megfelelően, miközben a vendég érdekeit végig szem előtt tartja.

Biztos lehetsz benne, hogy mindig készséggel áll rendelkezésedre és ,ha bármilyen kérdésed van, Ő biztosan tudja rá a választ!