Ajaktetoválás

Szeretnéd, ha ajkad teltebb lenne? Vagy túl fakónak érzed? Gondoltál a sminktetoválásra?

Ha problémád van:

  • a formával
  • vagy túl fakónak érzed
  • ha elmosódott a kontúrvonala
  • ha herpesz vagy egyéb ok miatt heges
  • ha nem elég telt
  • ha nem szimmetrikus

Akkor mi bátran ajánljuk számodra ajkaid sminktetoválását!

Szájtetoválás típusai:

Lágy/félsatír

A technika lényege, hogy nincs besatírozva az egész száj felülete. Ebben az esetben csak olyan színeket használunk amelyek harmonizálnak a száj saját színével. A félsatír leginkább telt ajkakon mutat jól.

Rúzsozott hatás

Vékonyabb ajkú vendégeinknek ajánljuk ezt a típusú sminktetoválást. Bármilyen színnel elkészíthető, mivel az ajkak teljes felülete satírozva van. Élénkebb színnel a rúzsozott hatás érhető el. Amennyiben célod egy alig észrevehető, optikailag dúsabbnak ható, üde színű száj, akkor egy szolid színválasztás finom élénkséget visz az arcodra anélkül, hogy sminktetoválásodat a külvilág észrevenné.

Aquarell

Kontúr nélküli, a száj teljes felületét érintő finom, púderes hatású tetoválási technika. A rúzsozott hatáshoz képest visszafogottabb, természetesebb. Senki nem fogja megmondani a szádról, hogy tetoválva van – mégis ad neki egy üde árnyalatot.

3D

Ennél a technikánál is a száj teljes felülete kerül pigmentálásra. Optikai volumen növelő hatást tudunk elérni úgy, hogy a kontúrtól a száj belseje felé haladva egyre világosabb színeket használunk. A színek között gyönyörű átmenetet készítünk. Ahhoz, hogy a színátmenetet esztétikusan ki tudjuk dolgozni, ahhoz elengedhetetlen, hogy a vendégnek dús ajka legyen.

5D Lips

Bettina saját fejlesztésű egyedi ajaktetoválási technikája. Itt is a különböző színárnyalatok összedolgozásával játszunk. Míg a 3D technikánál vertikális, addig az 5D-nél horizontális a színátmenet. Általában 4, vagy akár 5 színt is felhasználunk a folyamat során. A szájzugban a legsötétebb, a kupidó ív felé haladva pedig fokozatosan világosodik a színátmenet.


Fontos!

A színek kiválasztásánál és a forma megtervezésénél a Te egyéniséged és a sminktetováló szakember tudása együttesen tükröződjön. Célunk egy olyan pozitív változást elérni az arcodon, ami teljes mértékben harmonizál a személyiségeddel!

Hogyan zajlik?

Előzetes konzultációt / telefonbeszélgetést követően – betartva a sminktetoválás előtti teendőket – a megbeszélt időpontban ellátogatsz szalonunkba.

Első és legfontosabb lépés, mint minden sminktetoválásnál a TERVEZÉS.

Minden esetben aprólékos, precíz előrajzolással választjuk a számodra megfelelő formát. Ezután kerül kiválasztásra az a szín, amivel a tetoválást elkészítjük.

Ha mind a ketten úgy gondoljuk, hogy a forma és a szín is tökéletesen fog Veled harmonizálni, akkor elkezdődhet a tetoválás.

Fájdalomtól nem kell félned!

Mindig minden esetben használunk érzéstelenítő gélt/folyadékot. Így a folyamat csak kis kellemetlenséggel járhat, fájdalommal nem!

Tudnod kell, hogy az ajkak tetoválása szinte minden esetben duzzanattal jár. Közvetlenül sminktetoválás után a betetovált szín sokkal erőteljesebbnek, élénkebbnek hat! A duzzanat pár óra alatt eltűnik, a szín viszont pár napig erősebbnek tűnik.

Mennyi idő alatt gyógyul meg?

A száj tetoválás 5-7 napig lehet sebes/pörkös. Majd a pörk szépen elkezd leválni az ajkak felületéről. 7 nap után gyógyultnak tűnhet tetoválásod. Azonban a teljes gyógyulási idő 28 nap! Ezalatt az idő alatt a szín „beérik”!

Ilyenkor nagyon fontos a hidratálás és az UV védelem.

A korrekciót minimum 6 héttel, de max. 3 hónapon belül ideális elvégezni az első alkalom után.

A korrekció opcionális: díja 25.000 - 50.000 Ft.

Fontos!

Ha gyakran előfordul herpesz az ajkadon, akkor már a tetoválás előtt el kell kezdened a Telvirán gyógyszerkúrát, mivel a sminktetoválás gyógyulási ideje alatt előbújó herpesz kilökheti a pigmentet a bőrből!

Bejelentkezés menete

1 Válassz
sminktetoválót!

Professzionális sminktetováló csapatunk munkáit külön mappákba rendeztük, így könnyedén megtalálhatod a legjobban hozzád illő tetoválót.

2 Válassz
időpontot!

Bettinához telefonon vagy emailen, a lányokhoz legegyszerűbben online tudsz időpontot foglalni.

3 Várunk
szeretettel!

Mielőtt sminktetoválásra érkezel hozzánk, kérlek ne felejtsd el elolvasni, hogy mikre kell odafigyelj sminktetoválás előtt.

Kérdésed lenne?

Linda segít neked!
Kérdésed van?
Linda segít!