Szemöldök tetoválás

Kiknek ajánlott a szemöldök tetoválás?

Azoknak akik úgy érzik:

 • Szemöldökük hiányos
 • Túl világos a színe
 • Formátlan az alakja
 • Nem elég dús, évek alatt megritkult
 • Nem illik az arcához, stílusához
 • Ha zavar, hogy túl kerek a formája
 • Ha a szőr teljesen kikopott

Ha a fentiek közül rád egy is igaz, akkor érdemes belevágnod a szemöldök tetoválásba!

Szemöldök tetoválás típusai:

 • Klasszikus Soft Powder
  Púderes hatású szemöldök a satír új forradalma. Lényege, hogy úgy néz ki, mint mikor por és ecset segítségével sminkeled a szemöldököd kontúr és határozott vonal nélkül. Sokkal természetesebb a régi, hagyományos kontúros satírral szemben. Hatalmas sikere van világszerte!

 • Powder Brows

  Laikusként nagyon nehéz megkülönböztetni a klasszikus Soft Powdertől ezt a technikát, mert nagyon kis különbség van közöttük. Ennél a technikánál a szemöldök alsó íve a leginkább kidolgozott és felfelé a homlok felé fokozatosan lágyul. Ez a klasszikus Soft Powder 2.0-ás változata, amit imádnak a vendégek.
 • MasterBrows

  Ez egy új általunk fejlesztett technika, mely nagyon hasonlít a Soft Powderre. A fő különbség, hogy a Soft Powdernel a szemöldök minden oldalról púderes, nincs alul, felül sem pedig elöl éles kontúrvonal, csak lágy porózus hatás.
 • Hibrid szemöldök

  A gépi szálazás és púderes technika ötvözé. A szemöldök eleje nagyon vékony, természetes tetovált szálakból épül fel, míg a szemöldök hátsó része púderes technikával készül el. Így eredményül egy csodás természetes hatást kapunk, ami nem kelt feltűnest, mégis gyönyörűen kihangsúlyozza az arcot.

 • Szálazott technika
  A technika lényege a szőrszálak imitálása sminktetováló gép segítségével. A szálazás egy rendkívül összetett folyamat, aminek a célja, hogy a természeteshez legjobban hasonlító szemöldök tetoválást készítsünk. Ez a technika is folyamatosan megújul, egyre realisztikusabb szálrendezések, és a különböző szálhúzási variációk szinte végtelen lehetőséget rejtenek azoknak a vendégeknek, akiknek a legtermészetesebb hatás az elképzelésük.


Az a véleményem - sok elrontott szemöldök tetoválást láttán, - hogy a rövidebb élettartam több szempontból előnyt jelent. Tapasztalatom szerint a vendégek is jobban kedvelik manapság azokat a sminktetoválásokat, melyek pár éven belül kikopnak. Így bármikor változtatható a forma, a szín és ezzel befolyásolható az arc karaktere is.

A divat folyamatos változása, a smink és sminktetováló trendek nagyléptékű fejlődése nem engedhet meg egy több évre szóló, messziről észrevehető sminktetoválást az arcon.Hogyan is zajlik a folyamat?

Előzetes konzultációt/telefonbeszéltgetést követően – betartva a sminktetoválás előtti teendőket – a megbeszélt időpontban ellátogatsz szalonunkba. Az első és legfontosabb lépés, mint minden sminktetoválásnal a TERVEZÉS. Minden esetben aprólékos, precíz előrajzolással választjuk a számodra megfelelő ívet, formát, technikát. Szálazott szemöldök tervezésénél általában a leendő szemöldök kontúrját rajzoljuk meg, amit kitöltünk az élethű szálakkal. Természetesen a kontúr nem lesz megtetoválva.

A fájdalomtól nem kell félned!

Minden esetben használunk helyi érzéstelenítő készítményt, így a művelet abszolút fájdalommentesen elvégezhető.

A szemöldök tetoválás minimális duzzanattal jár, esetleg a tetoválást követően némi bőrpírrel. A vendég rögtön utána visszatérhet a mindennapi teendőihez, munkájához.

Hány nap alatt gyógyul meg?

A szemöldök 5-7 napig lehet kissé pörkös, majd ez szépen kezd leválni a bőr felszínéről. Ezt piszkálni, a pörkleválást segíteni, vakarni TILOS!

Utóápolásról itt olvashatsz bővebben - amit erősen javaslunk is.

Korrekció

A korrekciót minimum 6 héttel, de maximum 3 hónapon belül ideális elvégezni. A korrekció opcionális: díja 25.000 - 50.000 Ft.

Bejelentkezés menete

1 Válassz
sminktetoválót!

Professzionális sminktetováló csapatunk munkáit külön mappákba rendeztük, így könnyedén megtalálhatod a legjobban hozzád illő tetoválót.

2 Válassz
időpontot!

Bettinához telefonon vagy emailen, a lányokhoz legegyszerűbben online tudsz időpontot foglalni.

3 Várunk
szeretettel!

Mielőtt sminktetoválásra érkezel hozzánk, kérlek ne felejtsd el elolvasni, hogy mikre kell odafigyelj sminktetoválás előtt.

Kérdésed lenne?

Linda segít neked!
Kérdésed van?
Linda segít!