Oktatás

Oktatás

BASIC COURSE SMINKTETOVÁLÓ TANFOLYAM

MÁR CSAK 1 HELY MARADT!

Ha nem szeretnél lemaradni, akkor írj nekünk emailt!

A következő tanfolyam kezdő dátuma: július 1.


Nagyon örülünk annak, hogy ilyen népszerű a tanfolyam, de sajnos a helyek száma limitált így csak 6 fő jelentkezést tudjuk elfogadni a kis létszámú csoport és a magas színvonalú oktatás érdekében.

Mit ad neked ez a képzés?

A több, mint 13 éves szakmai tapasztalatomat

✅ Közel 4 éves oktatói tapasztalatot

✅ 250 óra elméleti és gyakorlati oktatást

✅ Magabiztos tudást. Hiszen a legtöbb nálunk végzett tanuló sikeres sminktetováló lett.

✅ Szemöldök, szemhèj és ajaktetoválás modult is, hogy vendégeid minden igényét ki tudd elégíteni.

✅ Egy olyan új szakmát, amit sosem fogsz megunni.

✅ Ahol mindig alkohatsz, és óriási sikerélményt nyújt számodra nap, mint nap.

✅ Kiváló kereseti lehetőséget.

Csak olyan tanulók jelentkezését tudjuk elfogadni, akik már kozmetikusok és megvan a 2 éves szakmai tapasztalatuk.

Ha szeretnéd a szemöldök-,szemhéj és ajaktetoválás minden apró részletét profin és maximálisan elsajátítani, akkor a 'Basic Course' alaptanfolyamunkat Neked ajánljuk.

A képzés során megtanítjuk a Soft Powder szemöldök tetoválás több típusát, a kontúros és pillasűrítő szemhéj tetoválást, és az aquarell, rúzsozott hatású teljes ajaksatírt és a félsatírt is. Így biztos lehetsz benne, hogy vendégeid minden igényét ki tudod majd elégíteni, ha sminktetoválásról lesz szó. Továbbá, a képzés részét képezi a sok élő modelles gyakorlat is.


BASIC EXTRA

Van egy exkluzív ajánlatunk azoknak akik az alaptechnikákok felül szeretnék még magasabb szintre emelni a tudásukat. Ha magadra ismertél, akkor Neked találtuk ki a két napos, szuperintenzív 'Basic Extra' képzésünket. Amennyiben elvégzed ezt a kurzust, akkor a fent említett technikákon túl a művészibb, extrább stílus is a repertoárodba kerülhet: MasterBrows, Szálas és Hibrid technikák, púderes szemhéjtetoválás, 3D és 5D ajaksatír. Vagyis 6 extra technikát tanítunk meg ezeken a napokon.

A képzés összesen 250 órát foglal magába és a képzés időtartama 4 hónap. Nagyon fontos eleme a képzésnek az otthoni gyakorlás, melyekről folyamatosan kérünk fényképet, és online konzultáció keretein belül megbeszéljük a javítandó részeket. A házi feladatok napi 2-3 óra gyakorlással teljesíthetők és szerves részei a képzésnek, ezért elengedhetetlen, hogy elegendő időt fordíts rájuk és be tudd tartani a határidőket. Mindezek elengedhetetlen feltételei, hogy elegendő gyakorlatot szerezz mielőtt élő modellen dolgoznál.


A képzés kiscsoportos, így az élő modelles gyakorlati napokon minden tanulóra jut egy profi sminktetováló a 'Nitsch Bettina Beauty' csapatából, akik segítenek Bettinának felügyelni a folyamatot. Természetesen Bettina adja le az oktatási anyagot és végigkíséri az egész tanfolyamot, illetve élő modelles bemutatót is ő fog készíteni.

A tanfolyamon résztvevő tanulók megkapják Nitsch Bettina saját márkás professzionális sminktetoválógét a 'Nitsch Bettina Magic'-et. Ezzel a géppel minden területet gyönyörűen el tudsz sajátítani. Ezen felül kezdőcsomagot is biztosítunk,mely elegendő lesz az otthoni gyakorlásra.

Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy belőled mihamarabb sikeres, elismert sminktetováló legyen.
Már csak Te és a szorgalmad kellenek, hogy elérd az álmaidat!
Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél megtanulni egy fantasztikus, mindig megújuló sikerszakmát, ami néhány hónap alatt vissza tudja hozni a képzés árát, akkor ne habozz, jelentkezz!

Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, kérlek keress minket bizalommal!


Bettina Magyarországon az elsők között kapta meg a hivatalos felnőttképzési engedélyt, ami lehetővé teszi, hogy hivatalosan oktathassa a sminktetoválást, mint alapkézést. Így a nálunk végzett tanulók E-számmal rendelkező tanúsítványt kapnak a sikeresen elvégzett tanfolyam végén, mely a hamarosan életbelépő új rendelet szerint a központi sminktetováló vizsga alapfeltétele lesz. Az új rendelet értelmében ezentúl csak az lehet sminktetováló, aki az említett vizsgát teljesítette a központi, független vizsgahelyszínen.

Szeretnénk figyelmeztetni minden leendő sminktetoválót, hogy csak olyan oktatási központot válasszanak a sminktetováló képzéshez, mely rendelkezik a Pest Megyei Kormányhivatal által kiadott hivatalos engedélyszámmal. Enélkül, tanusítvány hiányában legálisan nem fognak tudni elhelyezkedni a szakmában!

Felnőttképzési engedély száma: E/2022/000151


Bejelentkezés menete

1 Válassz
sminktetoválót!

Professzionális sminktetováló csapatunk munkáit külön mappákba rendeztük, így könnyedén megtalálhatod a legjobban hozzád illő tetoválót.

2 Válassz
időpontot!

Bettinához telefonon vagy emailen, a lányokhoz legegyszerűbben online tudsz időpontot foglalni.

3 Várunk
szeretettel!

Mielőtt sminktetoválásra érkezel hozzánk, kérlek ne felejtsd el elolvasni, hogy mikre kell odafigyelj sminktetoválás előtt.

Kérdésed lenne?

Linda segít neked!
Kérdésed van?
Linda segít!