Oktatás

Oktatás

Ősszel indul következő "Basic Course" sminktetováló alaptanfolyamunk, melyre már megkezdődött a jelentkezés!

Csak olyan tanulók jelentkezését tudjuk elfogadni, akik már kozmetikusok, vagy már elkezdték a kozmetikai iskolát és ezt oklevéllel vagy iskolai igazolással tudják bizonyítani.

Basic Course

Ha szeretnéd a szemöldök-,szemhéj és ajaktetoválás minden apró részletét profin és maximálisan elsajátítani, akkor a Basic Course alaptanfolyamunkat ajánljuk neked.
Ez a képzés 14 napot foglal magába, melyek között 2-3 hetes otthoni gyakorló periódusok vannak. Nagyon fontos eleme a képzésnek az otthoni gyakorlás. Melyekről folyamatosan kérünk fényképet, és online konzultáció keretein belül megbeszéljük a javítandó részeket.
Ezen a képzésen elsajátíthatod a soft powder szemöldök tetoválást, a szemhéjkontúr tetoválást és az ajaksatírt is.
Így biztos lehetsz benne, hogy vendégeid minden igényét ki tudod elégíteni, ha sminktetoválásról van szó. Hat élő modellen is gyakorlunk majd. Az élő modelleket minden esetben a tanulók biztosítják.

Basic Course képzés tervezett dátumai:

  • Október 25-26-27-28-29.
  • November 2-3-4.
  • December 1-2-3.
  • December 8-9-10.

A képzés ára 1.200.000 Ft, az ár a tetováló gépet nem tartalmazza, azonban kezdőszettet igen, melyben minden megtalálható, ami a gyakorláshoz szükséges. A tanfolyam díjának kifizetésére részletfizetési lehetőséget biztosítunk.
A tanfolyamon minden tanuló kedvezményesen juthat hozzá a Genius professzionális sminktetoválógéphez, mely Nitsch Bettina saját márkás sminktetoválógépe. Nálunk a szalon összes dolgozója ezzel a géppel dolgozik. Vele minden területet gyönyörűen el tudsz sajátítani és a géphez tartozó kezdőcsomag az otthoni gyakorlásra, a korrekciókra, és az első vendégeidre is elegendő lesz.
A tetováló gép ára kedvezményesen, csak a tanulóinknak 440.000 Ft helyett 350.000 Ft, de természetesen saját hozott géppel is lehet jönni a képzésre.

A gépről részletes leírást az alábbi linken találsz:
https://permanentbeautyshop.hu/termek/genius-sminktetovalo-gep/

Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy belőled mihamarabb sikeres, elismert sminktetováló legyen.
Már csak Te és a szorgalmad kellenek, hogy elérd az álmaidat!
Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél megtanulni egy fantasztikus, mindig megújuló sikerszakmát, ami néhány hónap alatt vissza tudja hozni a képzés árát, akkor ne habozz, jelentkezz!

Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, kérlek keress minket bizalommal emailben: info@budapest-sminktetovalas.hu, vagy telefonon: +36 30 432 6202.