Oktatás

Oktatás

ALL ABOUT BROWS COURSE

Novemberben indítjuk következő szemöldök specifikus sminktetováló képzésünket, melyre már elindultak a jelentkezések.

Mivel képzéseink csak néhány fővel indulnak, így érdemes mielőbb jelentkezni hozzánk, ha döntöttél.

Csak olyan tanulók jelentkezését tudjuk elfogadni, akik már kozmetikusok, vagy már elkezdték a kozmetikai iskolát és ezt oklevéllel vagy iskolai igazolással tudják bizonyítani.

Ha először szeretnéd a szemöldöktetoválás minden apró részletét profin és maximálisan elsajátítani, akkor a szemöldök alap tanfolyamot ajánljuk neked.

Ez a képzés 3x3 napot foglal magában. Melyek között 2-3 hetes otthoni gyakorló periódusok vannak. Nagyon fontos eleme a képzésnek az otthoni gyakorlás. Melyekről folyamatosan kérünk fényképet, és online konzultáció keretein belül megbeszéljük a javítandó részeket.

Ezen a képzésen megtanítjuk a Soft Powder szemöldök tetoválás 3 típusát, a gépi szálazás több típusát ,és legújabb saját fejlesztésű technikánkat a MasterBrowst is.

Így biztos lehetsz benne, hogy vendégeid minden igényét ki tudod elégíteni, ha szemöldökről van szó. Három élő modellen is gyakorlunk majd. Az elő modelleket minden esetben a tanulók biztosítják.

Oktatási napok

November 4-5-6, November 18-19-20 , December 9-10-11

A képzés kiscsoportos, így az élő modelles gyakorlati napokon minden tanulóra jut egy profi sminktetováló a Nitsch Bettina Beauty csapatából, akik segítenek Bettinának felügyelni a folyamatot. Természetesen Bettina adja le az oktatási anyagot és végigkíséri az egész tanfolyamot, illetve élő modelles bemutatót is ő fog készíteni.


+ EXTRA: AJÁNDÉK GENIUS SMINKTETOVÁLÓGÉP KEZDŐSZETTEL!

A tanfolyamon minden tanuló gazdagabb lesz egy professzionális sminktetoválógéppel, mely Nitsch Bettina saját márkás sminktetoválógépe. Nálunk a szalon összes dolgozója ezzel a géppel dolgozik. Vele minden területet gyönyörűen el tudsz sajátítani és a kezdőcsomag az otthoni gyakorlásra, a korrekciókra, és az első vendégeidre is elegendő lesz.

A tanfolyam díja 1.000.000 Ft*.

Olyan sikerszakmát adunk a kezedbe, ami akár néhány hónap alatt vissza tudja hozni az árát.

Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy belőled mihamarabb sikeres, elismert sminktetováló legyen.

Már csak Te és a szorgalmad kellenek, hogy elérd az álmaidat!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél megtanulni egy fantasztikus, mindig megújuló sikerszakmát, ami néhány hónap alatt vissza tudja hozni a képzés árát, akkor ne habozz, jelentkezz!* A tanfolyam díjának befizetésére részletfizetési lehetőséget is biztosítunk.