Oktatás

BASIC COURSE

Januárba indítjuk következő 'basic course' sminktetováló képzésünket, melyre már elindultak a jelentkezések.

Mivel képzéseink csak néhány fővel indulnak, így érdemes mielőbb jelentkezni hozzánk, ha döntöttél.

Csak olyan tanulók jelentkezését tudjuk elfogadni, akik már kozmetikusok, vagy már elkezdték a kozmetikai iskolát és ezt oklevéllel vagy iskolai igazolással tudják bizonyítani.

Ha szeretnéd a szemöldök-,szemhéj és ajaktetoválás minden apró részletét profin és maximálisan elsajátítani, akkor a basic course alap tanfolyamunkat ajánljuk neked.

Ez a képzés összesen 14 napot foglal magában,melyek között 2-3 hetes otthoni gyakorló periódusok vannak. Nagyon fontos eleme a képzésnek az otthoni gyakorlás. Melyekről folyamatosan kérünk fényképet, és online konzultáció keretein belül megbeszéljük a javítandó részeket.

Ezen a képzésen elsajátíthatod a soft powder szemöldök tetoválást, a szemhéjkontúr tetoválást és az ajaksatírt is,így biztos lehetsz benne, hogy vendégeid minden igényét ki tudod elégíteni, ha sminktetoválásról van szó. Három élő modellen is gyakorlunk majd, az élő modelleket minden esetben a tanulók biztosítják.

Oktatási napok:

Január 17-18-19-20-21 és január 24, január 25-26, február 23-24-25 és március 2-3-4.

A képzés kiscsoportos, így az élő modelles gyakorlati napokon minden tanulóra jut egy profi sminktetováló a Nitsch Bettina Beauty csapatából, akik segítenek Bettinának felügyelni a folyamatot. Természetesen Bettina adja le az oktatási anyagot és végigkíséri az egész tanfolyamot, illetve élő modelles bemutatót is ő fog készíteni.

A tanfolyamon minden tanuló kedvezményesen juthat hozzá egy Genius professzionális sminktetoválógéphez, mely Nitsch Bettina saját márkás sminktetoválógépe. Nálunk a szalon összes dolgozója ezzel a géppel dolgozik. Ezzel a géppel minden területet gyönyörűen el tudsz sajátítani. Kezdőcsomagot biztosítunk,mely elegendő lesz az otthoni gyakorlásra.

A tetováló gép ára kedvezményesen, csak a tanulóinknak 440.000 Ft helyett 350.000 Ft, de természetesen saját hozott géppel is lehet jönni a képzésre.
(A tetoválógépre részletfizetés nem lehetséges.)

A gépről részletes leírást az alábbi linken találsz:
https://permanentbeautyshop.hu/termek/genius-sminktetovalo-gep/

A tanfolyam díja 1.200.000 Ft.
(részletfizetési lehetőséget biztosítunk)

Olyan sikerszakmát adunk a kezedbe, ami akár néhány hónap alatt vissza tudja hozni az árát.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél megtanulni egy fantasztikus, mindig megújuló sikerszakmát, ami néhány hónap alatt vissza tudja hozni a képzés árát, akkor ne habozz, jelentkezz!

Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy belőled mihamarabb sikeres, elismert sminktetováló legyen.
Már csak Te és a szorgalmad kellenek, hogy elérd az álmaidat!
Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél megtanulni egy fantasztikus, mindig megújuló sikerszakmát, ami néhány hónap alatt vissza tudja hozni a képzés árát, akkor ne habozz, jelentkezz!

Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, kérlek keress minket bizalommal!
További szép napot kívánunk!

Nitsch Bettina Beauty csapata