Oktatás

BASIC COURSE

Szeptemberben indítjuk következő 'Basic Course' sminktetováló képzésünket, melyre már elindultak a jelentkezések.

Mivel képzéseink csak néhány fővel indulnak, így érdemes mielőbb jelentkezni hozzánk, ha döntöttél!

Csak olyan tanulók jelentkezését tudjuk elfogadni, akik már kozmetikusok. Vagy már elkezdték a kozmetikai iskolát és ezt oklevéllel tudják bizonyítani.

Ha szeretnéd a szemöldök-,szemhéj és ajaktetoválás minden apró részletét profin és maximálisan elsajátítani, akkor a Basic Course alaptanfolyamunkat ajánljuk neked.

Ez a képzés összesen 14 napot foglal magába,melyek között 4-6 hetes otthoni gyakorló periódus van. Nagyon fontos eleme a képzésnek az otthoni gyakorlás, melyekről folyamatosan kérünk fényképet, és online konzultáció keretein belül megbeszéljük a javítandó részeket. A házi feladatok napi 2-3 óra gyakorlással teljesíthetők, annak érdekében, hogy egyrészt a határidőket be tudd tartani, illetve elengedhetetlen feltétele, hogy elegendő gyakorlatot szerezz mielőtt élő modellen dolgoznál.

A képzésen elsajátíthatod a púderes szemöldök tetoválás több típusát, a szempillasűrítő és a szemhéj kontúr tetoválást, valamint az ajak tetoválás többféle elkészítési módját is. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy vendégeid minden igényét ki tudod majd elégíteni, ha sminktetoválásról van szó. A tanfolyam végéhez közelítve hat saját élő modellen is gyakorlunk, akiket minden esetben a tanulók biztosítanak.

Oktatási napok:

- szeptember 19-20-21-22-23

- szeptember 26-29-30

- október 2-3-4

- október 9-10-11

A képzés kiscsoportos, így az élő modelles gyakorlati napokon minden tanulóra jut egy profi sminktetováló a Nitsch Bettina Beauty csapatából, akik segítenek Bettinának felügyelni a folyamatot. Természetesen Bettina adja le az oktatási anyagot és végigkíséri az egész tanfolyamot, illetve élő modelles bemutatót is ő fog készíteni.

A tanfolyamon minden tanuló kedvezményesen juthat hozzá egy Genius professzionális sminktetoválógéphez, mely Nitsch Bettina saját márkás sminktetoválógépe. Nálunk a szalon összes dolgozója ezzel a géppel dolgozik. Ezzel a géppel minden területet gyönyörűen el tudsz sajátítani. Kezdőcsomagot biztosítunk,mely elegendő lesz az otthoni gyakorlásra.

A tetováló gép ára kedvezményesen, csak a tanulóinknak 440.000 Ft helyett 350.000 Ft, de természetesen saját géppel is lehet jönni a képzésre.
(A tetoválógépre részletfizetés nem lehetséges.)

A gépről részletes leírást az alábbi linken találsz:
https://permanentbeautyshop.hu/termek/genius-sminktetovalo-gep/

A tanfolyam díja 1.200.000 Ft.
(Részletfizetési lehetőséget biztosítunk!)

Olyan sikerszakmát adunk a kezedbe, ami akár néhány hónap alatt vissza tudja hozni az árát.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél megtanulni egy fantasztikus, mindig megújuló sikerszakmát, ami néhány hónap alatt vissza tudja hozni a képzés árát, akkor ne habozz, jelentkezz!

Mi mindent biztosítunk ahhoz, hogy belőled mihamarabb sikeres, elismert sminktetováló legyen.
Már csak Te és a szorgalmad kellenek, hogy elérd az álmaidat!
Ha felkeltettük érdeklődésedet, és szeretnél megtanulni egy fantasztikus, mindig megújuló sikerszakmát, ami néhány hónap alatt vissza tudja hozni a képzés árát, akkor ne habozz, jelentkezz!

Amennyiben bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, kérlek keress minket bizalommal!
További szép napot kívánunk!

Nitsch Bettina Beauty csapata