Bemutatkozás

Üdvözöllek!

Nitsch Bettina vagyok nemzetközi mesteri oklevéllel is rendelkező sminktetováló bajnok és kozmetikus.

Nyolc éve dolgozom sminktetoválóként. Az alapokat édesanyámtól tanultam, aki elsők között kezdte el Magyarországon a sminktetoválást. Ezt nem is szakmának, sokkal inkább hivatásnak tekintek. Örömmel tölt el, amikor egy sminktetoválás után látom vendégem arcán az elégedettséget és azt az üde ragyogást, mely eredményes munkámnak köszönhető. Az évek során szerencsém volt megtapasztalni, hogy egy szolid szemhéj tetoválás, mely tökéletesen kihangsúlyozza a szem természetes szépségét, egy elegánsan ívelt szemöldök tetoválás, mely teljesen meg tudja változtatni az arc karakterét, vagy egy az ajkak dúsabb hatását keltő tetoválás mekkora önbizalmat képes adni viselőjének.

Olthatatlan tudásszomjam miatt szenvedélyesen keresem a fejlődési lehetőségeket, így naprakész vagyok a szakma legújabb trendjeivel hazai és nemzetközi vonalon is. 2014 tavaszán, a Microblading atyjától, Branco Babictól Belgrádban volt lehetőségem megtanulni ennek a forradalmian új módszernek a fortélyait, majd pár hónapra rá már a mesterképzés első sorában ültem. Ebben az évben még Weertben is jártam, Hollandiában a Nouveau Contour cég európai központjában, ahol sminktetoválói mesterképzésen vettem részt, aminek eredményeként nemzetközi mesteri oklevelet kaptam. A szűnni nem akaró tudásszomj ezután is hajtott, ezért szinte minden hazai szakmai rendezvényen ott voltam, ahol világszerte ismert orosz, észt, német, angol sminktetováló mesterek egyedi technikáját is elsajátíthattam. Többek között tanultam Alina Soloveva-tól, Oksana Martynenko-tól, és Chuni Beaulo-tól, Diana Hvastól, Larra Jonhsontól.

2017 februárjában megrendezésre került Magyarországon az első PMU Passion Konferencia és sminktetováló bajnokság, ahol első helyezett lettem 3D ajak satír kategóriában. Fantasztikus érzés volt átvenni a díjat és ez még jobban felerősítette bennem a vágyat a tanulás, fejlődés iránt.

2018 Februárjában Észtországba, Tallinba látogattam, ahol egy 3 napos képzés keretein belül hatalmas példaképemtől Nataliya Yeremenkotól tanulhattam meg az általa kifejlesztett hiperrealisztikus szemöldök tetoválás technikákat. A mesterek mellett a konferenciákon szerzett tudásomat a sajátommal egybeolvasztva alkalmazom munkám során.

Az eddigi eredmények és a visszajelzések is arra sarkalltak, hogy tovább adjam a sminktetoválói tudásomat három tehetséges kozmetikusnak, akikkel jelenleg egy csapatot alkotva tesszük szebbé a Nőket.

Számunkra a legfontosabb, hogy a sminktetoválást igényes szintre emeljük, ami nem teszi hivalkodóvá viselőjét, csak arcának természetes adottságait emeli ki, teszi keretbe. Ennek jegyében szépet alkothatunk és ezzel megváltoztathatjuk viselője kisugárzását és növelhetjük önbizalmát.

"A szépség lehetőség, de folyamatosan tenni is kell érte, hogy megmaradjon. A Nitsch Bettina Beauty ebben segít Neked."


Rimóczi Enikő

Enikő a Nitsch Bettina Beauty sminktetoválója, nem mellesleg profi sminkes és kozmetikus, így professzionális véleményt tud alkotni a vendég arcáról és az ahhoz legjobban illő szemöldökformáról.

Tudja, hogy az egyes arcformákhoz, típusokhoz mi a legideálisabb ív, szín, forma, ami nem elrontja, hanem kiemeli viselője szépségét. Nitsch Bettinától tanulta a sminktetoválás minden fortélyát az alapoktól kezdve. Tehetsége már az első alkalommal is megmutatkozott, így bátran merjük ajánlani vendégeinknek.

Hozzá kedvezményes áron, rövidebb várakozási idővel lehet bejelentkezni.


Weisz Andrea

Andi 2017 nyaráig óvodai pedagógusként dolgozott. Kézügyességére és kreativitására már évekkel ezelőtt felfigyeltem, így tavaly beiratkozott kozmetikus képzésre, és ekkor én is elkezdtem bevezetni a sminktetoválás csodálatos világába.

Andi tehetsége már az első tetoválása alkalmával megmutatkozott, így hamar kiderült, hogy megérzésem beigazolódott!

Hozzá rövidebb várakozási idővel, kedvezőbb árakon lehet bejelentkezni sminktetoválásra.


Péntek Panka

Panka legfrissebb tagja a Nitsch Bettina Beauty sminktetováló csapatának. Mindig is tudta, hogy szeretne majd egyszer kozmetikusnak tanulni, ezen belül is a sminktetoválás irányába szeretett volna orientálódni. 2016-ban megkezdte tanulmányait és rögtön tudta, hogy jó helyen van, és ez lesz az Ő hivatása.

Azóta bebizonyosodott számomra is, hogy jól döntöttem, hiszen egy nagyon kedves, alázatos, kreatív,precíz a munkája iránt elkötelezett embert ismertem meg benne.

Hozzá rövidebb várakozási idővel, kedvezőbb árakon lehet bejelentkezni sminktetoválásra!


Kővágó Dóra

Ő a mi recepciósunk. Dóri fogadja a hívásokat, kezeli a Facebook oldalunkat, és az email-es bejelentkezéseket is. Vele találkozhatsz, először amikor belépsz szalonunkba.Ha bármilyen kérdésed van, hívj bátran!
+36 30 432 62 02