Árak

FONTOS INFORMÁCIÓK BEJELENTKEZÉS ELŐTT!


A sok megkeresés és a megnövekedett várakozási idő néhány új szabályra adott okot.

Ezentúl, ha 24 órán belül bármilyen okból történik lemondás, akkor csak abban az esetben fogunk új időpontot adni, ha a lefoglalt órá(k)ra 10.000 Ft/óra kötbért az érintett vendég átutalással kiegyenlít.
Szeretnénk felhívni a figyelmetek arra is, hogy az emlékeztető sms kiküldése után 24 órán belül az üzenetben leírtak alapján, választ várunk. Amennyiben ez nem történik meg, sajnos az időpont törlésre kerül!

Kérünk Titeket, ha telefonszám változás történik, azt jelezzétek felénk!

Sajnos kénytelenek voltunk szigorítani a szabályokon. Nagyon sokan várnak hosszú hónapokat az időpontjukra (szabadságot vesznek ki, külföldről ideutaznak és eköré szervezik a programjaikat).Igazából velük szemben nem fair, ha azok az órák betöltetlenül maradnak!
Szeretnénk továbbá felhívni azon kedves vendégeink figyelmét, akik Bettinához vagy Enikőhöz jelentkeznek be, hogy a 3 hónapon belüli ingyenes korrekciót Andi fogja elvégezni.

Ezek a módosítások a VENDÉGEK és a MI érdekeinket egyaránt szolgálják! Ezáltal tudjuk megtartani az egyensúlyt a minőség és a mennyiség között, hogy a továbbiakban is segíthessünk a Nőknek szebbé válni!
A frissítési kedvezményeket az első alkalomtól (nem a korrekciótól) számítjuk. Javasoljuk tehát kedves vendégeinknek, hogy a tervezett időpont előtt 2-3 hónappal jelentkezzenek be, hogy biztosan beleférjünk a kedvezményes időszakba.